Varför du skall ge nakna kvinnor g-punkts orgasmer

Categories All, Context EMB

Har du någonsin gett en kvinna en g-punkts orgasm? Om du är som ungefär 90 % av männen i världen så har du inte det. Varför? För att du inte vet hur man gör. Eftersom du inte vet det så vet du heller inte varför du skall ge nakna kvinnor g-punkts orgasmer och det är precis därför jag har skrivit den här artikeln.

Hon kommer att avguda dig

De flesta nakna kvinnor har aldrig eller väldigt sällan fått uppleva g-punkts orgasm eller vaginal orgasm som det även kallas. Anledningen är att det inte är många som känner till hur man gör så att en sådan orgasm uppstår. Det är egentligen inte särskilt svårt men det kräver lite övning från din sida och även från kvinnor med mera. När du väl lyckas ge en kvinna en vaginal orgasm kommer hon att vilja ha sex med dig hela tiden och vara dig extremt trogen.

Kvinnor vet att ingen annan kan göra det du gör

Nakna kvinnor har haft sex innan, säkert med ett flertal män, ingen av dem har gett g-punkts orgasmer. Därför står du ut bland mängden, du är den som levererar det där lilla extra i sängen med fina kvinnor, som får henne att längta efter sex istället för att försöka undvika det. Eftersom hon vet att du har en speciell talang kommer hon inte att vara intresserad av andra män.

Ni kommer ha roligt

Att slappna av i sin sexualitet (något som krävs för att uppnå en vaginal orgasm) är väldigt skönt och roligt. Det gör att man blir mer fri sexuellt och det gör att kontakten mellan man och kvinna blir mycket starkare. Att ge en kvinna vaginal orgasm gör att hon känner ett mycket starkt band till dig och även till universum och nakna tjejer. Det sägs att en klitoral orgasm förlöser spänningar i kroppen och att en vaginal orgasm går en nivå djupare och gör att kvinnan känner kontakt med gud.

Du kommer aldrig behöva tjata om sex

Vet nakna kvinnor att du kan ge dem vaginal orgasm så kommer du att ha många villiga kvinnor att ha sex med. Eftersom de flesta män är helt inkompetenta inom detta område sticker du ut bland mängden och du blir mycket mer attraktiv för kvinnor att ha sex med.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *